O NAMA

Ultra-lab d.o.o.

Servisiramo laboratorijsku opremu više od 30 godina

Ultra-lab d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 2006 godine u Zagrebu, kao podrška servisu koji uspješno djeluje na području RH od 1987 godine. Tvtka se bavi prodajom i servisiranjem laboratorijske i medicinske opreme.

Zastupnici smo nekoliko stranih tvrtki koje se bave prodajom laboratorijske opreme ( KAMBIČ d.d. – Slovenija, HETTICH – Njemačka, ...).

Kvaliteta naših usluga, moderna tehnologija, diskrecija i briga za klijente, osnovne su značajke rada, u cilju osiguranja uspješnog i kvalitetnog rada opreme o kojoj brinemo. Medicinska i administrativna djelatnost u potpunosti su informatizirane. Visok stupanj stručne naobrazbe zdravstvenih djelatnika preduvjet su kvalitetne i sveobuhvatne zdravstvene skrbi nad pacijentima.

Prema ovim principima Ultra-lab d.o.o. održava suradnju sa svojim poslovnim partnerima. Partnerstvo koje se aktivno prakticira kroz naše redovito aktualiziranje asortimana proizvoda na području laboratorijske i medicinske opreme. Otvoreni smo prema Vašim željama i potrebama, a na Vaš zahtjev rado ćemo Vam ponuditi inovativno rješenje.

Na taj način Vam možemo pomoći u optimiziranju Vaših radnih procesa te osigurati unapređenje Vaših konkurentskih sposobnosti. Ovo zaista funkcionira te zato i opstaje naše partnerstvo.

ULTRA-LAB d.o.o.

Trebate nabaviti ili servisirati Vašu laboratorijsku opremu? Na pravom ste mjestu. U ponudi imamo laboratorijsku opremu renomiranih proizvođača za koje smo osigurali i servis ...

ZAŠTO IZABRATI BAŠ NAS?

Dugogodišnje iskustvo

stečeno mukotrpnim radom

Stručnost tima

uz učestale edukacije

Najbolja vrijednost za Vaš novac

je ekonomski najpovoljnija ponuda

Osiguran servis

sa originalnim rezervnim djelovima

Pouzdanost

je za nas najvažnija

Visoka kvaliteta

za nas je standard